1 Års Ønskeliste

Om halvanden måneds tid, sker der noget fuldstændig vanvittigt. Olivia fylder 1 år. Vi har (til den tid) kendt hinanden i et helt år og jeg har været mor i et år. Jeg forstår det ikke engang lidt, for jeg synes lige jeg har født hende og mødt hende. Samtidig har mit hjerte kendt hende altid, min lille ælling. Men uanset om jeg kan følge med eller ej, så elsker jeg fødselsdage. De er en fejring af livet og jeg glæder mig så meget til at fejre vores lille mus. I den forbindelse har jeg også lavet en lille ønskeliste, til verdens bedste Olivia og den kommer her.

Le Toy Van Petilou Woodland puslespil, 279

De fineste farvede klodser, der både fungerer som puslespil og stableklodser.

Djeco stablekasser med dyr, 169

De her stablekasser med små dyr i er simpelthen de fineste jeg overhovedet har set. Både dyrene, farverne og kolonihave-temaet har mit hjerte.

Janod, puttekasse med magnetisk låg, 299

Vi har simpelthen ledt, ledt og ledt lidt mere, efter den perfekte puttekasse. Vi er nemlig sikre på, at det vil være hittet over dem alle. Og det her er dén. Magnetisk låg og flotte farver, uden en masse skørt motiv (det får man hurtigt en masse ind i huset af alligevel). What’s not to like.

Mine Første Duplo klodser, 149

Jeg tror den her er knald eller fald. Enten elsker man Duplo, ellers er man slet ikke til det. Selvom jeg gerne går udenom det værste plastik, så er jeg en fan. Og Jeppe endnu mere – han glæder sig vidst til selv at kunne bygge, haha.

Italtrike gå-bil, California Dreams, 799

Her er ord vidst overflødige. Den er bare fin.

Jellycat, Odell Blæksprutte (flere størrelser)

Hjemme hos os bor der en hel hær af bamser, og der er altid plads til flere. Især de her to små lodne rotter.

Liewood, Ingeborg sengesæt, coral/white, 599

Vi har ikke købt en juniordyne endnu, men når vi gør det, bliver det her et favoritsæt til puttestunderne. Må.eje.

Badelegetøj, kaniner i pastel

Kaniner og pastel.. Jeg elsker dem. Så det tror jeg også at Olivia gør. I badet, i stuen, i haven. De er for søde og så koster de 69 for 6.

Træ legemad fra Le Toy Van og MaMaMeMo

Uden at sige for meget, så pønser vi på noget til hende, som vil passe forfærdelig godt til de her små sager.

Jeg håber det kunne inspirere et menneske eller to. Jeg har selv ledt og ledt efter inspiration til andet end juniordyner og tøj.

Og til slut, vil jeg lige prale med den invitation jeg har lavet, som jeg simpelthen synes er blevet så fin, så fin. Den skal i hendes første bog.

Abonnér på min blog

Indtast din e-mail for at modtage en påmindelse når der kommer nye indlæg.

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Kommentér på indlæg

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.